Nově prodloužení, zahuštění vlasů!

30.11.2012 22:52

 

Prodloužení vlasů keratinem je v současné době jedna z nejoblíbenějších a nejvyhledávanějších metod a to i přesto, že trh nabízí spoustu jiných možností, jak mít za krátkou dobu dlouhé vlasy. Keratin je složka, jenž je obsažena v lidských nehtech i vlasech, takže jde o ryze přírodní materiál. Prameny vlasů k prodloužení jsou zakončeny tzv. keratinovým nehtíkem, který se pomocí speciálních tavících kleští rozehřeje, pramen se přiloží k Vašim vlasům (keratin spojí Vaše a prodlužované vlasy), keratin prsty lehce promneme a vytvoří se tak malý téměř neviditelný spoj.

Při napojování se dbá na druh účesu, kvalitu původních vlasů, jejich množství atd. Vybrat si můžete vlasy ze všech přírodních odstínů,od blond až po černé. A ty z Vás, které chtějí oživení, si samozřejmě mohou vybrat i jinak barevné pramínky.

 

Foto: Zdroj

 

Při kvalitní práci není většina spojů nijak znatelná. Však musí se dávat pozor na odrostlé vlasy, neboť tím, jak původní vlasy rostou, se posouvají dolů i vlasové spoje, které by se tak mohly stát viditelnými. Proto je třeba pramínky po 2 až 6 měsících (závisí na rychlosti růstu vlasů) nutno sundat nebo povolit a přitáhnout blíže ke kořínkům vlasů.

Jelikož navázané prameny nejsou vyživovány přírodními látkami, protože nejsou spojeny s pokožkou hlavy, tak je důležitá speciální péče zejména pro lesk a elasticitu. Šampón by neměl obsahovat alkohol a ovocné složky, aby spoje nerozpustil. Vedle šampónu a kondicionéru je také důležitý olej a fluidum na konečkyProdloužené vlasy se mohou fénovat, natáčet i žehlit. Na česání je nutno používat speciální kartáč s měkkými štětinami. Kartáčem se nesmí přejíždět přes spoje, může hrozit vytrhnutí.

 

Pro stanovení ceny je důležitá Vaše návštěva, při které Vám doporučím typ a počet vlasových pramenů tak, aby konečné prodloužení bylo naprosto přirozené a dokonalé.

Cenu Vám určím při bezplatném a nezávazném poradenství v mém salonu. Stačí mne zkontaktovat a domluvit si termín návštěvy.

 

Foto: Zdroj - velkoobchod The Vixens s. r. o.